Συνεργαζόμενα Συνεργεία

Η Insurance4you  με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, δημιούργησε συνεργασίες με εξουσιοδοτημένα/εξειδικευμένα συνεργεία οχημάτων σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την αποκατάσταση των υλικών ζημιών των οχημάτων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Όσοι επιλέγουν να κάνουν χρήση του πακέτου υπηρεσιών AutoSmart μέσω του δικτύου των συνεργαζομένων συνεργείων, επωφελούνται από τα πιο κάτω πλεονεκτήματα και παροχές:

  • Την επισκευή του οχήματός σας ΧΩΡΙΣ την εκταμίευση χρημάτων. (σε μη υπαίτιο ατύχημα)
  • Όλη την διαδικασία που απαιτούν οι ασφαλιστικές. (σε μη υπαίτιο ατύχημα)
  • Τεχνικός έλεγχος 25 σημείων του οχήματος.
  • Γραπτή εγγύηση επισκευής.
  • Όχημα αντικατάστασής (ανάλογα με τον χρόνο επισκευής του οχήματος σας).
  • Παραλαβή και Παράδοση στο χώρο σας (εφόσον υποστηρίζετε στην περιοχή σας).
  • Καθαρισμός οχήματος κατά την παράδοση.
  • Δεύτερη εκτίμηση από πραγματογνώμονα (εφόσον κρίνετε αναγκαίο).
  • Ειδική έκπτωση για κάθε συντήρηση (service) ή επισκευή του οχήματός σας.

Το πακέτο Auto Smart είναι διαθέσιμο για τα εξής οχήματα: Επιβατικά ΙΧ, Φορτηγά ΙΧ & Ταξί στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα στην Ελλάδα.

Σημειώστε πως η χρήση συνεργαζόμενου συνεργείου είναι δυνατή για όλα τα είδη ζημιών ακόμα και αν είστε υπαίτιος ή απλώς θέλετε να επισκευάσετε ή να κάνετε service στο όχημα σας.

Για να κάνετε χρήση των παροχών μας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την κάτωθι φόρμα και θα σας καλέσουμε ώστε να επιλέξετε συνεργείο και μέρα που σας βολέυει.

2
3
1
Στοιχεία Επικοινωνίας
Στοιχεία Οχήματος
Powered by BreezingForms

Η Εταιρία

Η εταιρίαΗ Insurance4you, ως ανεξάρτητος σύμβουλος και σε συνεργασία με σχεδόν όλες τις Ελληνικές και Διεθνείς Ασφαλιστικές εταιρείες, πλεονεκτεί έναντι του ανταγωνισμού επειδή μπορεί να

 


παρέχει όλα τα προϊόντα της Ασφαλιστικής αγοράς χωρίς την σκοπιμότητα αντιπροσώπευσης ενός και μόνο προϊόντος. Σας προτείνει πάντα αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Η Insurance4you, εκμεταλλευόμενη τις στρατηγικές συμμαχίες με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και το τμήμα ασφαλιστικών αναλύσεων που διαθέτει, παρέχει λύσεις σε κάθε ασφαλιστικό θέμα. Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της και το εξελιγμένο σύστημα CRM που χρησιμοποίει, παρέχει σε κάθε ασφαλιζόμενο την εξασφάλιση ότι ο ασφαλιστικός σύμβουλος θα είναι δίπλα του σε όλη την διάρκεια της ασφάλισής του.

Ενημερωτικά Δελτία

Κοινωνικά Δίκτυα