Ασφαλιστικές Λύσεις

Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Ολοκληρωμένη (εξ) ασφάλιση αυτοκινήτου από 1 ως 12 μήνες με προνομιακή έκπτωση και κόστος μόνο από 20 ευρώ σε αξιόπιστη ασφαλιστική.

Πληροφορίες/On Line αγορά!

Ασφάλιση Φορτηγού Ι.Χ.

Ασφάλιση Φορτηγού Ι.Χ.

Ασφάλιση φορτηγού ιδιωτικής χρήσης σε αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρία, με προνομιακή έκπτωση, από 1 ως 12 μήνες, μόνο από 20 ευρώ.

Πληροφορίες/On Line αγορά!

Ασφάλιση Αγρ. Φορτηγού

Ασφάλιση Αγροτικού Φορτηγού

Ασφάλιση αγροτικού φορτηγού σε αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρία, με προνομιακή έκπτωση για εσάς, από 1 ως 12 μήνες, μόνο από 20 ευρώ.

Πληροφορίες/On Line αγορά!

Ασφάλιση Μοτοσυκλέτας

Ασφάλιση Μοτοσυκλέτας

Ασφάλιση μοτοσυκλέτας και μοτοποδήλατου σε αξιόπιστη ασφαλιστική, με προνομιακή έκπτωση, από 1 ως 12 μήνες, μόνο από 20 ευρώ.

Πληροφορίες/On Line αγορά!

 

Ασφάλιση Κινητών / Tablet

Ασφάλιση Κινητών / Tablet

Και αν σου σπάσει; Ασφάλισε σήμερα το κινητό σου ή το tablet σου μόνο από 19 ευρώ το έτος και ξέχνα το άγχος του αν σπάσει ή αν κλαπεί.

Πληροφορίες/On Line αγορά!

Συνεργαζόμενα Συνεργεία

Συνεργαζόμενα Συνεργεία

Χρειάζεστε ένα συνεργείο και δεν ξέρετε πού να πάτε ή σιχαίνεστε τη σχετική ταλαιπωρία; Ενώ εσείς κάθεστε αναπαυτικά εμείς αναλαμβάνουμε για εσάς την εξυπηρέτησή σας σε σύγχρονα εξειδικευμένα/εξουσιοδοτημένα συνεργεία!

Πληροφορίες/Εγγραφή!

Ασφάλιση Σκάφους

Ασφάλιση Σκάφους

(Εξ)-ασφάλιση μηχανοκίνητου σκάφους, ιστιοφόρου και jet ski σε αξιόπιστη ασφαλιστική με προνομιακή έκπτωση, μόνο από 35 ευρώ το έτος.

Πληροφορίες/Προσφορά

Ασφάλιση Κατοικίας

Ασφάλιση Κατοικίας

Ασφάλιση κατοικίας λόγω δανείου μόνο από 0,94 ευρώ το έτος ανά 1.000 ευρώ ασφαλισμένου κεφαλαίου/δανείου σε αξιόπιστη ασφαλιστική.

Πληροφορίες/Προσφορά

 

Οδ. Βοήθεια Αυτοκινήτου

Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτου

Ολοκληρωμένη Οδική και ταξιδιωτική βοήθεια επιβατικού αυτοκινήτου ΙΧ με μεγάλο πλήθος παροχών, πανελλαδική και ευρωπαϊκή κάλυψη σε αξιόπιστη εταιρία μόνο με 36,60 ευρώ το έτος.

Πληροφορίες/On Line αγορά!

Οδ. Βοήθεια Μοτ/λέτας

Οδική Βοήθεια Μοτοσυκλέτας

Οδική βοήθεια μοτοσυκλέτας από 50 κυβικά και άνω στην καλύτερη τιμή με πλήθος παροχών μόνο με 33,96 ευρώ το έτος.

Μοτοσυκλέτα εως 124 κυβικά

Μοτοσυκλέτα από 125 κυβικά και άνω

Οδ. Βοήθεια Φορτηγού IX

Οδική Βοήθεια Φορτηγού IX

Ολοκληρωμένη Οδική βοήθεια φορτηγού ΙΧ με ευρεία γεωγραφική κάλυψη, άρτια εξυπηρέτηση και ετήσιο κόστος μόνο από 34,65 ευρώ.

Φορτηγό ΙΧ ως 3,5 τόνους!

Φορτηγό ΙΧ άνω 3,5 τόνων!

Οδ. Βοήθεια Φορτηγού ΔX

Οδική Βοήθεια Φορτηγού ΔX

Ολοκληρωμένη κάλυψη Οδικής βοήθειας φορτηγού Δημοσίας Χρήσεως με ευρεία γεωγραφική κάλυψη, άρτια εξυπηρέτηση και εξάμηνο κόστος μόνο από 94,50 ευρώ σε αξιόπιστη εταιρία οδικής βοήθειας.

Πληροφορίες/On Line αγορά!

 

Κάρτα Υγείας Αττικής & Θεσ/νικης

Κάρτα Υγείας Αττικής

Βαρεθήκατε τις μεγάλες αναμονές στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.; Είστε ανασφάλιστος; Αγοράστε τώρα το καλύτερο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην καλύτερη τιμή της αγοράς, με τις περισσότερες παροχές.

Πληροφορίες/On Line αγορά!

Κάρτα Υγείας Κρήτης

Κάρτα Υγείας Κρήτης

Βαρεθήκατε τις μεγάλες αναμονές στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.; Είστε ανασφάλιστος; Αγοράστε τώρα το καλύτερο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην καλύτερη τιμή της αγοράς με τις περισσότερες παροχές.

Πληροφορίες/On Line αγορά!

Η Εταιρία

Η εταιρίαΗ Insurance4you, ως ανεξάρτητος σύμβουλος και σε συνεργασία με σχεδόν όλες τις Ελληνικές και Διεθνείς Ασφαλιστικές εταιρείες, πλεονεκτεί έναντι του ανταγωνισμού επειδή μπορεί να

 


παρέχει όλα τα προϊόντα της Ασφαλιστικής αγοράς χωρίς την σκοπιμότητα αντιπροσώπευσης ενός και μόνο προϊόντος. Σας προτείνει πάντα αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Η Insurance4you, εκμεταλλευόμενη τις στρατηγικές συμμαχίες με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και το τμήμα ασφαλιστικών αναλύσεων που διαθέτει, παρέχει λύσεις σε κάθε ασφαλιστικό θέμα. Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της και το εξελιγμένο σύστημα CRM που χρησιμοποίει, παρέχει σε κάθε ασφαλιζόμενο την εξασφάλιση ότι ο ασφαλιστικός σύμβουλος θα είναι δίπλα του σε όλη την διάρκεια της ασφάλισής του.

Ενημερωτικά Δελτία

Κοινωνικά Δίκτυα